Benvinguts i benvingudes a la Festa Major de Fonollosa

Benvinguts i benvingudes a la Festa Major de Fonollosa

Benvinguts i benvingudes a la nostre Festa Major, la Festa Major de Fonollosa. És un goig veure aquesta plaça tan plena d’amics, amigues, veïns i veïnes.

La Festa Major és un punt de trobada, on ens reunim anualment, i la veritat és encantador trobar-nos aquests dies de forma tan seguida i intensa.

El temps passa molt ràpid, fa un any ens trobàvem en el mateix indret, on des de l’Associació Cultural us expressàvem la nostre preocupació envers en nostre futur més pròxim i el neguit de com podríem continuar desenvolupament les nostre activitats culturals com a poble. A dia d’avui tot i la incertesa i les dificultats, tenim un camí marcat, que sabem que no serà senzill, però si que estem convençuts de que ens farà arribar a bon port, encara que només sigui en sentit figurat, sembla que aquí som més de secà.

Aquest indret on avui ens hem reunit, fa un any col·loquialment l’anomenàvem, Plaça de l’Església, avui per un fet que quedarà marcat per sempre ja la podem anomenar Plaça 1 d’Octubre.

No diré camp mentida, si dic que quan pensem en aquell dia hi ha una doble sensació: la primera de consternació pel fets que aquí mateix van succeir, i una segona d’Orgull de poble. Personalment intento focalitzar-me en la d’Orgull de Poble, que voleu que us digui impressiona la reacció d’un poble que va a la una, amb les idees clares, defensant un dret tan elemental, sense perdre la dignitat. Reflexionant-ho aquell dia però no vam fer res fora de lo habitual. Sovint a Fonollosa sembla que no hi haguí ningú, però quan fa falta, sortim de tot arreu a donar un cop de mà amb el que convingui i la Festa Major n’és un bon exemple.

Volem agrair a totes les comissions que feu possible un any més que tinguem una festa plena d’activitats diverses i fetes amb il·lusió. Moltes gràcies perquè quedar-se al sofà de casa es molt temptador i tots vosaltres heu decidit implicar-vos.

Gràcies a tots els anunciants, que heu col·laborat amb nosaltres, fent amb el vostre suport que la festa sigui més factible.

Gràcies a l’Ajuntament per ser-hi i col·laborar-hi, no voldríem deixar d’agrair a totes les cases del poble que heu decidit col·laborar un any més amb la Festa, perquè entre totes i tots ho fem possible, gràcies.

Tots som importants des del que decideix posar-se a la pinya del castell, el que esta fen la força des de baix, com l’enginyer que ens guia, i el que finalment el corona.

Us desitgem de cor una Bona Festa Major, sortiu al carrer i gaudiu de la Festa amics.

No us oblidem, us volem a casa.

Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa