Carta Caramelles’14

Carta Caramelles’14

Hola amics i amigues!

Fa quatre dies estàvem de ple en les festes de Nadal, i ara ja tenim la mirada fixada en la Setmana Santa i en les nostres Caramelles de Fonollosa! Així doncs, cal que comencem a afinar veus i a preparar els balls per a fer-les tant lluïdes com sempre.

Començarem els assaigs el proper dissabte 8 de març.

Els assaigs seran Centre Cultural de Fonollosa, els dissabtes amb els horaris següents:

Grup dels petits : de 6 a 7 de la tarda (ball i cançó).

Ball dels petits dels grans : a 2/4 8 del vespre.

Cançó dels grans : a les 8 del vespre.

Balls dels grans : quan s’acabi l’assaig de la cançó. Dependrà de la vostra puntualitat a l’inici de l’assaig de la cançó que puguem fer els balls dins l’horari desitjat.

Demanem, si us plau, la màxima assistència, PUNTUALITAT i compromís de totes i tots els caramellaires.

Tothom que vulgui participar a les Caramelles d’enguany ha d’avisar per apuntar-s’hi (si sabem tothom que balla ens facilitareu la feina).

En el cas de no avisar, el primer dia d’assaig esdevindrà molt poc profitós i, amb les poques trobades que farem, creiem que no ens ho podem permetre!

Per apuntar-vos heu trucar al 629076118 (Marta Vall i Armengol o enviar un correu a: info@acrfonollosa.cat indicant-nos, sobretot, la vostra edat, curs, i un correu electrònic de contacte (hem pensat fer una base de dades per localitzar a la gent si fos necessari modificar algun dia d’assaig).

Ens veiem el dissabte 8 de març amb moltes ganes i alegria!

 

Salutacions,

Comissió de Caramelles de l’ACR de Fonollosa.

PS: Recordeu: Les Caramelles de Fonollosa… “ Essència de poble! ”.