Comencem assajos – Caramelles’15

Comencem assajos – Caramelles’15

Caramelles de Fonollosa ’15

 

Hola amics i amigues!

Arriba el carnaval, i és el moment de fixar la mirada en la Setmana Santa i en les nostres Caramelles de Fonollosa! Així doncs, cal que comencem a afinar veus i a preparar els balls per a fer-les tant lluïdes com sempre.

Començarem els assaigs el proper dissabte 28 de febrer, assajarem la resta de dissabtes fins Pasqua (7, 14, 21 i 28 de març) i el dijous Sant 2 d’abril.

Els assaigs seran al Centre Cultural de Fonollosa, els dissabtes amb els horaris següents:

  • Grup dels petits : de 6 a 7 de la tarda (ball i cançó).
  • Ball dels petits dels grans : a 2/4 8 del vespre.
  • Cançó dels grans : a les 8 del vespre.
  • Balls dels grans : quan s’acabi l’assaig de la cançó. Dependrà de la vostra puntualitat a l’inici de l’assaig de la cançó que puguem fer els balls dins l’horari desitjat.

Demanem, si us plau, la màxima assistència, PUNTUALITAT i compromís de totes i tots els caramellaires, com més aviat comencem més aviat acabarem.

Tothom que vulgui participar a les Caramelles d’enguany ha d’avisar per apuntar-s’hi (si sabem tothom que balla ens facilitareu la feina).

En el cas de no avisar, el primer dia d’assaig esdevindrà molt poc profitós i, amb les poques trobades que farem, creiem que no ens ho podem permetre!

Per apuntar-vos heu trucar al 629076118 (Marta Vall i Armengol o enviar un correu a: info@acrfonollosa.cat indicant-nos, sobretot, la vostra edat, curs, i un correu electrònic de contacte.

Ens veiem el dissabte 28 de febrer amb moltes ganes i alegria!

Salutacions,

 

Comissió de Caramelles de l’ACR de Fonollosa.