Comunicat

Comunicat

Des de l’Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa hem decidit recuperar el més aviat possible la normalitat després dels successos ocorreguts ahir al nostre país, i mantindrem els actes lúdics i festius previstos per aquests dies de Festa Major.
Respectant els dies de dol oficial decretats pel President de la Generalitat de Catalunya, no es realitzarà la Cercavila Institucional programada per diumenge 20 a 2/4 d’11 del matí.
Des de la Comissió formada per realitzar els actes de la Festa Major, volem mostrar el màxim respecte al decret de dol i alhora fer-ho compatible amb deixar participar al poble de la seva Festa Major.
Així mateix, els actes que es portin a terme tindran un record amb motiu de les víctimes i familiars del tràgic atemptat d’ahir a Barcelona i Cambrils, en cap cas tindran caràcter institucional, sinó que es donarà l’absolut i únic protagonisme a tots els veïns i veïnes que en vulguin prendre part.
Finalment volem manifestar novament el nostre condol a les víctimes i familiars de l’atemptat d’ahir, com aquest migdia hem demostrat conjuntament amb els nostres veïns i veïnes del poble amb els 5 minuts de silenci realitzats davant del nostre Ajuntament. Tenim el convenciment que només exercint els valors de la democràcia i la llibertat aconseguirem combatre aquest terrorisme bàrbar.
ACR de Fonollosa i Comissió de la Festa Major