FESTA MAJOR FONOLLOSA’14

PRIMERA TROBADA I MOSTRA DE BALLS DE GEGANTS A FONOLLOSA

El diumenge dia 24 d’ Agost del 2014 entre els actes de la Festa Major de Fonollosa, va tenir  l’honor de poder realitzar la Primera Mostra de  Balls de Gegants a Fonollosa amb la  participació i la col·laboració de la Colla  Gegantera de Callús i la Colla de geganters i  grallers de Sant Joan de Vilatorrada.

 Primerament, es va realitzar la plantada de  gegants a la Plaça de l’Església. Després de la  plantada va començar a arribar la gent per la  missa, però just abans es paraven a observar els  gegants que hi havia a la plaça.

 Un cop acabada la missa, tota la gent va sortir a la plaça i va començar l’actuació dels gegants. Abans de que cada colla realitzés els seus balls a la plaça s’explicaven característiques dels gegants amb els quals, cada colla havia pujat a Fonollosa.

Els primers en ballar van ser la Colla Gegantera de Callús, seguidament van ballar la Colla de Gegants i Grallers de Sant Joan de Vilatorrada i finalment la Colla Gegantera de Fonollosa.

En acabar els balls de les colles es va realitzar un ball conjunt amb les tres colles.

Un cop acabat es va fer l’entrega de records de la Primera Trobada i Mostra de balls a Fonollosa a les colles.

Acabar agraint a les colles convidades que pugessin a Fonollosa, al Miquel Duocastella per a fer la foto del record i a tots els que van ser-hi presents! Moltes Gràcies!