Cuina Fàcil

 El passat dia 14 de Juny del 2014 vam  realitzar al Centre Cultural i Recreatiu de  Fonollosa el Taller de cuina fàcil, la  finalitat de la qual, era fer arribar a l’alta  cuina d’una manera senzilla als assistents.

 Els plats que es van preparar van ser entre  d’altres: aletes de pollastre adobades,  farcellets, un enreixat de verdures, coca de  sant Joan, etc (tots van ser cuinats seguint  al detall les noves tècniques explicades en  la part teòrica al començament del taller).

Seguin les instruccions dels grans cuiners, tots els assistents van participar de forma activa en l’ elaboració dels plats. Un cop els plats van estar acabats van poder degustar els plats que ells mateixos van cuinar.

També es van resoldre dubtes i es van donar idees de plats nous i de petits trucs que tothom pot fer servir en un moment ho altre a la cuina per a poder-la millorar a de casa.

En definitiva, va ser un taller participatiu, divertit, on tothom va treballar molt i que ens va deixar un bon gust de boca i amb moltes ganes de repetir-lo un altre cop.