JULES i SENSE SAL guanyen la votació popular i tocaran a les Vesprades

JULES i SENSE SAL guanyen la votació popular i tocaran a les Vesprades

La banda barcelonina JULES i els terrassencs SENSE SAL són els guanyadors de la votació popular de la mostra d’artistes L’AGLÀ. En el procés hi ha participat 1.601 persones, que han emès 1.723 vots. Jules ha obtingut el 50% dels suports, mentre que Sense Sal el 26%. Els altres dos grups finalistes, El Fugitiu i Xavi Alías, han obtingut el 13% i l’11% dels vots, respectivament.

Així, el cartell de les Vesprades sota l’Alzina 2014 queda definit de la següent manera: Jules + GOSSOS (dissabte 28 de juny), Sense Sal + JOAN DAUSÀ (dissabte 19 de juliol). Des de l’organització volem agrair molt especialment als quatre grups finalistes, als trenta que es van presentar a la L’AGLÀ, i a tothom qui ha participat en el procés de votació.

 

SORTEIG DE 4 ENTRADES PER LES VESPRADES. Al sorteig de 4 entrades pels concerts de les Vesprades hi ha participat 857 persones que han deixat el seu correu electrònic. Han sortit elegits els números 68, 591, 625 i 813. Les persones corresponents a aquesta posició (segons l’ordre en que van votar), han estat informades per correu electrònic. Felicitats!