Taller de gralla a càrrec de Pol Ducable

Taller de gralla a càrrec de Pol Ducable

Taller adreçat a persones interessades en millorar la seva tècnica de gralla. Farem una breu introducció als tipus de gralla i d’inxes que existeixen. Es treballaran diversos aspectes de tècnica (respiració diafragmàtica, canal d’aire, embocadura, posició corporal…). I treballarem sobre unes peces que prèviament us enviarem.

 

Pol Ducable és llicenciat en musicologia per l’Universitat Autònoma de Barcelona. Ha acabat els estudis de grau mig de flauta de bec al Conservatori Superior de Música de Barcelona. És mestre instrumentista de tarota per l’Aula de Música Tradicional i Popular de Catalunya). També ha rebut classes de gralla de la mà de Daniel Carbonell. Des de fa deu anys es dedica a la música tradicional tocant en diversos grups: funda Els Laietans, Ministrers del Sabre i el grup de folk Safreig. Des de fa sis anys també es dedica la docència de la gralla i la tarota, sent professor a diversos llocs del Maresme i Vallès. Ha coordinat diversos monogràfics del Festival Tradicionàrius, el més recent “La gralla made in Catalunya”(finals de març de 2014).

El taller tindrà una durada de tres hores i s’impartirà el dissabte dia 12 d’abril de 5 a 8 de la tarda a la Sala de Plens situat als baixos de l’Ajuntament de Fonollosa.

El preu és de 15.00 € per persona (Socis de ACR Fonollosa 13.50€)

Les inscripcions s’han de fer abans del dia 4 d’abril

Places limitades (Si no s’arriba a un mínim d’assistents és cancel·larà el taller).

Per inscripcions o per a qualsevol mena de consulta us podeu adreçar a:

Daniel Aubeso                                       
info@acrfonollosa.cat
Telèfon 615.561.323                      

Organitza: Gegants de Fonollosa                                                 

 

 

Col·labora: