Vesprades sota l’Alzina avantatges pels Socis de l’ACR

Vesprades sota l’Alzina avantatges pels Socis de l’ACR

Benvolguts i benvolgudes socis i sòcies de l’ACR de Fonollosa, 

Un any més tornem a organitzar les Vesprades sota l’Alzina, que ens permeten gaudir del meravellós entorn de l’Alzina de Querol, de bona música i que ens porten centenars de persones al nostre poble. Enguany els concerts seran el dissabte 20 de juny (Blaumut i Alvians), i el dissabte 11 de juliol (David Carabén [Mishima] i Pearson).

Igual que hem fet els darrers anys, creiem convenient que els socis de l’ACR pugueu gaudir d’undescompte per cada una de les Vesprades que vulgueu venir… però a la vegada hem hagut de canviar la fórmula de poder-vos fer aquest descompte, ja que el sistema de descomptes personals que us vam enviar l’any passat, ens va ser complicat de gestionar (a l’hora de vendre les entrades, sobretot).

És per això, que aquesta vegada, es posaran a la venta les entrades amb el mateix preu per a tothom (socis i no socis) però totes les persones que sou sòcies, el mateix dia del concert, passant per la taquilla de l’entrada, SE US DONARÀ UN VAL DESCOMPTE DE 2€ PER QUALSEVOL CONSUMISSIÓ DEL BAR (ja sigui entrepà, cervesa, cafès, refrescos… etc).

D’aquesta manera, les entrades ja les podeu adquirir anticipades a qualsevol dels punts de venda: Cal Calet, Sibelius de Manresa, o bé per internet www.vesprades.cat . I també a la taquilla el dia del concert (però una mica més cares).


I al arribar, a la taquilla, ensenyant la vostra entrada ja se us donarà el descompte de 2€. Recordeu que a tots els fills dels socis i sòcies menors d’edat, també se’ls donarà aquest descompte de 2€ per utilitzar al bar. 

Esperem trobar-nos sota l’Alzina!

Molt bones Vesprades.

Comissió de Vesprades.

ACR de Fonollosa.

Fonollosa, 4 de juny de 2015.